Koken, vriendschap en eten

Tijdens het werken voor de afdeling reserveringen in Casa Deco aan gast vroeg me naar Colombiaans eten en de groenten en fruit markten ( PALOQUEMADO ). Ik wilde iets anders ervaring met betrekking tot dit onderwerp terwijl ik op vakantie in Bogota.

Ik hield van het concept en vertelde hem dat ik was van plan om iets unieks voor hem organiseren en als ik dat de geest deed was ik niet van plan om zijn metgezel Tijdens esta ervaring.

Ik stemde, dus ik begon te bereiden voor hem en mij, iets leuks te doen. Ik contact opgenomen met een vriend die een restaurant in het centrum van Bogota en als ik hem vroeg me helpen esta Organiseer avontuur. Ik was super enthousiast, dus we Organiseerde een tour naar de groente- en fruitmarkt "Paloquemao" en een kookervaring allemaal samen in een fantastische dag.

Eerste We waren gaan winkelen en gaan na dat we aan het hoofd naar zijn restaurant en ik zou ons leren hoe om te koken met een typische Colombiaanse gerecht. (Ik moet vermelden voor degenen die me niet kennen, ik ben verschrikkelijk in de keuken, dus ik was een beetje schrik naar het restaurant van mijn vriend te branden).

Toen alles klaar was, pakte ik mijn vriend Dan in het Casa Deco hotel en met mijn vriend Chef Fabio, We gingen naar Paloquemao. Ik moet zeggen dat dit was beter dan ik had verwacht, ik voelde me als een kind in een zoet winkel. Ook al ben ik Colombiaanse, gaan door de markt met een frisse blik en iemand die echt weet de plaats, wijzigt het standpunt had ik van de markt. Dan en ik probeerde alles wat we konden; we spraken met de mensen in de markt over hun leven en kocht de helft van de markt. Met alleen Net Deze ervaring was Dan super-happy al, maar het beste moest nog komen.

Na 2 uur van de markt acerca plezier, We gingen naar het restaurant Fabio's. We waren behoorlijk vol, maar heeft ons niet weerhouden Dat uit te proberen alles We waren koken. We hebben besloten om vis "fish zweette" Ook maakte arepas te maken en we hadden een biertje en tijdens het koken. Na twee uur hard werken we klaar waren, dus we zaten en ADH nog meer voedsel.


Alles was geweldig; Ik denk dat Fabio gekookt een ander gerecht Stiekem, terwijl We waren niet op zoek. Dat Ofwel of Dan en ik zeker zou worden chef-koks.

Deze ervaring gemarkeerd mijn leven Omdat ik mijn land zag in een ander licht en gaf me ook de beste vriend van een meisje kan gevraagd.